Inicio Quienes somos Actividades Contacto

3/9/09

Concentración viernes 04 Setiembre delante consulado Venezuela

EN PEU DE PAU

Els darrers mesos Llatinoamerica torna a ser noticia, no por la eradicació del analfabetisme ni por la lluita contra la ceguera portada endavant per la “operación Milagro”, ni por la recuperació de fonts de treball, ni per la lluita contra la fam, no, les noticias son:

Massacra d’indígenes a Pando, Bolivia;

Massacra d’indígenes en l´Amazonia Peruana;

Intervenció militar de l’exèrcit de Colombia en territori d´Ecuador;

Cop d’estat de nou tipus a Honduras, y ara

Instal·lació de set bases militars nord-americanes a Colombia.


Aquest darrer fet ha donat peu a la reunió del UNASUR on es va posar a debat entre tots els governs de Llatinoamerica aquest nou desembarcament de tropes nord-americanes a Llatinoamerica. Els grupos afins al narcotraficant Álvaro Uribe (*) amb l´ objectiu de llençar una cortina de fum en relació a la greu situació creada per aquesta decisió del Govern Colombia, criden a una jornada internacional el proper 4 de setembre contra el govern de Veneçuela. Les organitzacions sota signants convoquem:


Concentració davant el Consolat de Veneçuela de Barcelona
Plaça Urquinaona cantonada Roger de Lluria

divendres 4 de setembre del 2009, 19,30 h.


En defensa dels governs populars de Llatinoamerica.

No a las bases militars nord-americanes a Colombia

Contra el cop de estat a Honduras

(*) (Arxiu Federal de Seguretat dels Estats Units, 1994 : “Senador Álvaro Uribe Vélez de ser un dels principals narcotraficants de Colombia, referenciat com l’home número 82 en un llistat on el lloc 79 l’ocupava Pablo Escobar Gaviria (capo del cartel de Medellín.) es va dedicar col·laborar amb el cartel de Medellín als mes alts nivells del govern. Uribe va estar vinculat a un negoci de narcotràfic de narcòtics als Estats Units.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario